vineri

Cum sa arati la 50 de ani ca la ... 25? Afla 4 posibile solutii de la 4 vedete care ... chiar arata!


Arată atât de bine că, dacă nu te-ai uita în actul lor de identitate, nici nu le-ai da vârsta reală

Te uiţi la ele şi le admiri cât de bine arată. Iar când îţi spun ce vârste au, nici picat cu ceară nu îţi vine să crezi că nu au sub 30 de ani! 

Romaniţa Iovan (52 de ani), Tania Budi (47 de ani), Ramona Bădescu (47 de ani) şi Dana Săvuică (47 de ani) le dau clasă multor tinerele la capitolul siluetă.

Ce fac deosebit cele patru doamne pentru a se menţine veşnic tinere? 



Citeste mai departe si vei afla...


 

Apă cu busuioc şi un ban de argint
La 52 de ani, Romaniţa Iovan arată ca o adolescentă. Iar asta s-a văzut în fotografiile în care creatoarea de modă este îmbrăcată doar în costum de baie. 
Ca să arate astfel, Romaniţa nu se înfometează şi nici nu face coadă la clinicile de chirurgie estetică. 
Doar respectă câteva reguli esenţiale: o dietă echilibrată şi multe ore la sala de sport. 
Dar mai este ceva: “De când mă ştiu, nu fumez şi nu pierd nopţile. Mănânc mai mult salate, peşte şi fructe. În plus, fac mişcare în fiecare zi! Şi mai e ceva: beau în fiecare dimineaţă un pahar de apă cu frunze de busuioc, pus de seara cu un ban de argint”, a declarat Romaniţa Iovan pentru Click

Fără carne, doar iaurturi

La 47 de ani, Tania Budi arată şi ea impecabil. Fostul fotomodel spune că nu se bazează doar pe genele ei bune, ci urmează şi ea cu stricteţe un set de reguli. 
Una dintre ele este că nu se bagă niciodată la somn fără să se demachieze. 
Când vine vorba de alimentaţie, Tania spune că a eliminat carnea, cu excepţia celei de peşte.  
Mai mănâncă iaurturi, salate, fructe, pâine de secară. 
Sportul nu lipseşte din “meniul zilei”, fie şi numai plimbări la pas, de câte o oră.

Cure cu drojdie dizolvată în apă

Ramona Bădescu (47 de ani) reuşeşte să „sfideze” timpul, deşi spune că nu-şi refuză nici o poftă. Dar secretul este că a învăţat să-şi asculte organismul (mai leneş după o anumită vârstă) şi, totodată, niciodată nu se ridică de la masă cu burta plină
Dimineaţa şi-o începe cu o cană de apă caldă cu lămâie, apoi bea aloe vera, pentru purificarea organismului. Câteodată, face cure cu drojdie dizolvată în apă, pe care o bea pentru sănătatea pielii, părului şi unghiilor. 
La fiecare 2-3 ore mănânc câte ceva – un iaurt, un fruct, un morcov, o banană sau puţină ţelină”, povesteşte vedeta.

Trei linguriţe cu ulei de cocos

Încă dinainte de a fi model, Dana Săvuică (47 de ani) a avut mare grijă la modul în care arată. A făcut mult sport (atletism, înot, tenis), a avut grijă la alimentaţie, a ţinut diete. 
Acum şi-a păstrat multe dintre obiceiurile bune. Merge cu bicicleta prin parc, înoată foarte mult, mănâncă puţin şi des, fără dulciuri, paste, pâine
De asemenea, îşi face tot felul de tratamente de înfrumuseţare, atât la salon, cât şi acasă. 
De curând am început o cură cu ulei de cocos presat la rece. Iau trei linguriţe dimineaţa, amestecate cu sucul de la o jumătate de lămâie. Mi-a fost recomandat de un nutriţionist şi pot să spun că are proprietăţi uimitoare. Taie pofta de mâncare, te ajută să slăbeşti şi, în acelaşi timp, e plin de nutrienţi. Sunt mulţumită de greutatea mea, la vârsta mea, şi tot ce vreau este să mă menţin. Tot cu ulei de cocos mă dau pe corp şi pe păr”, ne-a declarat Dana Săvuică.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină