joi

Cum sa traiesti si sa te ... abtii???


Sanatatea are gust? Da, daca stii sa traiesti si sa te abtii, declara...

... dr. Mihaela Bilic , unul dintre cei mai apreciaţi şi cunoscuţi nutriţionişti din Romania.
Este numită nutriţionistul vedetelor, la ea apelând mai multe vedete autohtone printre care se numără Andreea Raicu, Andreea Bercleanu, Oana Cuzino, Mihaela Radulescu (care-i si prefateaza una dintre carti), Loredana Groza.

Dr. Mihaela Bilic a absolvit Facultatea de Medicină Generală „Carol Davila“ din Bucureşti şi a urmat rezidenţiatul la secţia de diabet şi boli de nutriţie a Spitalului Universitar din Bucureşti (între anii 1996-2000). Apoi a urmat un stagiu de un an la o clinică de tratare a obezitaţii din Paris. în 2001 a devenit medic specialist în diabet şi boli de nutriţie. A urmat apoi alte stagii în centre de wellness din întreaga Europă, inclusiv un amplu curs de perfecţionare la celebra clinică anti-îmbătrânire PLANAS din Barcelona.
V-am spus toate acestea ca să vă asigur de faptul că Mihaela Bilic, autoarea cărţilor "Traiesc, deci ma abtin" si "Sanatatea are gust - Ghid de nutritie pentru familie", este unul dintre cei mai informaţi medici din România!
Daca veti alege sa ii cititi cartile, ea vă va învăţa cât să mâncaţi, de câte ori pe zi să mâncaţi şi tot ceea ce aveţi de făcut în funcţie de kilogramele pe care le aveţi şi de rezultatele la care vreţi să ajungeţi. Ambele carti pot fi comandate printr-un click pe imagine sau pe titlul cartii.

Iata mai jos o declaratie proprie facuta cu ocazia lansarii cartii, urmata de cateva declaratii facute cu diverse ocazii de  o serie de vedete care i-au fost "paciente" si i-au urmat sfaturile.

„Imi place să mănânc. Orice, oricât, oricând. Recunosc, fără falsă ipocrizie, că aş renunţa la tone de piept de pui la grătar pentru un triunghi delicios de brânză împuţită, că nu există deliciu mai mare decât o bucată crocantă de coajă de pâine cu unt şi sare, iar garnitura ideală pentru orice tip de mâncare sunt cartofii prăjiţi. Nu fac parte din fericita categorie a femeilor care uită să mănânce pentru că în ziua respectivă au avut prea multă treabă ori au fost supărate, nu pot trece indiferentă prin faţa unei patiserii în a cărei vitrină se lăfăie merdenele fierbinţi şi partenera perfectă pentru un film romantic, într-o seară târzie, este cutia de îngheţată savurată până la ultima linguriţă, chiar dacă e topită.
Este adevărat, însă, că nu mi s-a propus niciodată să prezint moda şi nici dimensiunile 90-60-90 nu le-

22 De CANOANE Pentru O Viata Sanatoasa De La Cornelia Marin!

22 De CANOANE Pentru O Viata Sanatoasa + O Reteta De Hamburgeri BIO


Cornelia Marin, sau medicul de slabit al vedetelor cum este cunoascuta, este cea care a reusit sa le aduca in forma maxima pe Claudia Pavel si Andreea Banica. Proprietara a unui restaurant cu produse bazate pe fibre, Cornelia Marin le-a invatat pe cele doua cantarete cum sa duca un stil de viata santos. Afla de la Cornelia care sunt pasii pe care trebuie sa ii faci ca sa ai o silueta perfecta.

*********************************************
La finalul unei serii de articole publicate in revista Taifasuri, Cornelia Marin ne spune regulile ce trebuie respectate toată viaţa pentru a avea o

sâmbătă

Dieta pe varste : Dieta la persoane trecute de 50 de ani!


     Motivatie:

Aceasta varsta este foarte dificila pentru femei, caci, in general, aduce cu sine un eveniment care le marcheaza viata: menopauza.
Inegalitatea dintre sexe se manifesta din pacate si in privinta siluetei. Barbatii sunt mai putin predispusi la ingrasare odata cu trecerea timpului, in timp ce femeile sunt afectate de modificarile hormonale datorate menopauzei.
Mult timp s-a crezut ca femeile se ingrasa in mod inevitabil la 50 ani. De fapt, exista o solutie: cat mai multa miscare!


Cauzele luarii in greutate:

Modificarile corpului
La varsta menopauzei, organismul secreta din ce in ce  mai putini hormoni (estrogeni). Grasimea de pe solduri si coapse se estompeaza, pentru a se localiza in regiunea abdomenului. In plus, esti mai predispusa la retentia de apa, ceea ce iti afecteaza de asemenea silueta.

Cresterea apetitului
Scaderea secretiei de estrogeni duce la cresterea apetitului; asa se explica faptul ca simti intruna nevoia de a manca ceva. In plus, vrei sa-ti potolesti unele temeri legate de transformarile prin care treci sau sa compensezi un vid afectiv, apeland la alimentele care iti plac.

Depunerea grasimii
Ai senzatia ca tot ce mananci se depune? Este normal: dupa 50 ani, cheltuielile de energie ale organismului sunt mai scazute, iar tesuturile grase au tendinta de a inlocui masa musculara. Rezultatul: mancand la fel ca si pana acum, te ingrasi mai usor.


Meniul pentru 50 ani

Atentie, alimentele scrise cu italice sunt permise doar 1 data pe saptamana.

Micul dejun:
50 ml lapte semi-degresat
60 g paine
8 g unt sau 2 linguri de dulceata
1 fruct

Pranz:
150 g fainoase
legume crude si/sau preparate (1 farfurie)
100 g carne slaba
2 linguri ulei
1 iaurt natural integral
1 fruct

Gustare 
60 g paine
40 g branza
sau
30 g ciocolata

Cina
1 farfurie de supa de legume sau 200 g legume crude si/sau preparate
80 g peste sau 50 g mezeluri 1 lingura de ulei
1 iaurt natural integral
1 fruct

vineri

Dieta disociata de ...90 de zille - Dieta cu ciocolata Rina!

     Cunoscuta si ca  dieta cu ciocolata neagra  si asta deoarece ciocolata, tortul si inghetata sunt obligatorii, dar in cantitati moderate, dieta Rina 90, dieta disociata Rina de 90 de zile, are la baza principiile disocierii alimentatiei pe o perioada de cate 4 zile. 

Aceasta dieta, considerata a fi cea mai vanduta dieta, a fost publicata pentru prima oara intr-o carte sub forma a doua ghiduri, scrisa de doua scriitoare slovene, Breda Hrobat si Mojca Poljansek, sub atenta supraveghere a unui medic diabetolog astfel incat sfaturile si retetele propuse au la baza principii de alimentatie sanatoasa bazate pe studii medicale in domeniul nutritiei. Un lucru interesant este faptul ca, cartea a luat naştere în urma unui prim articol referitor la combinarea alimentelor, „Mitologia unui slăbit reuşit”, scris de Ştefan Celan şi apărut în anul 2000 în revista Rina – care este publicată în Slovenia de aceeaşi editură ca şi Rina’s 90 – Dieta de 90 de zileImportant in acest regim sunt orarul meselor, combinarea corecta a alimentelor si modul de pregatire a mancarii. 


    Rina’s 90 se concentrează asupra legăturii efective între diferitele tipuri de alimente şi asupra reacţiilor biochimice pe care acestea le declanşează în corpul nostru. De exemplu, aportul de

Totalul afișărilor de pagină