luni

Dieta cu...Whisky ?! a' la Lady Gaga

     Extravaganta artista Lady Gaga a afirmat de curand ca singura dieta pe care o tine este bazata pe alcool, dar practica gimnastica si forta in fiecare dimineata, alaturi de multe exercitii de yoga.

     Cu totii ne intrebam care sunt secretele de frumusete ale vedetelor, secretul faimei lor si adesea cand aflam cate unul avem tendinta sa-l urmam drept model, fara a mai trece prin filtrul ratiunii daca este potrivit pentru noi sau nu.
     Pentru ca ne place sa sustinem sanatatea, va vom marturisi in articolul curent cateva ADEVARURI despre “compatibilitatea” dintre alcool si silueta. In ceea ce priveste dieta artistei, mananca putin, indiferent ce, consuma de-a lungul intregii zile alcool, face mult sport si are o viata extrem de agitata care ii secatuieste

Dieta country cu... Dolly Parton

     Ne-am îndrăgostit de vocea lui Dolly Parton atunci când am auzit-o interpretând „Letter to Heaven”, „Puppy Love”, „Little Blossom” sau, împreună cu Kenny Rogers, „Once Uppon a Christmas”. Dolly s-a dovedit a fi însă mai mult decât „regina muzicii country”, fiind şi o apreciată autoare de… cărţi de bucate.

     Cine şi-ar fi putut închipui, văzând-o pe „păpuşica” muzicii country, Dolly Parton, că mult îndrăgita cântăreaţă care a reuşit performanţa de a „avea” formele lui Marilyn Monroe, popularitatea lui John Wayne şi o voce inconfundabilă ar putea da sfaturi culinare. Pe bune! Ei bine, Dolly Parton face asta, şi încă într-o manieră cât se poate de profesionistă. „Gătesc ca o munteancă bătrână!”, spune despre sine interpreta şi actriţa americană, care la 19 ianuarie va împlini… 65 de ani (nu-i arată!) şi care deţine de aproape un sfert de veac recordul (nedoborât încă) de cea mai premiată cântăreaţă de muzică country. Să nu ne închipuim însă că Dolly a fost dintotdeauna „păpuşica” adorată a Americii! Nu! Este al patrulea copil – din 12! – al unei familii nu prea înstărite de fermieri din

Totalul afișărilor de pagină